20 de gen. 2018

Notícies setmana 3

Aquesta setmana hem tingut notícies relacionades amb la imminent gala dels Grammys, Drake i Calvin Harris.


La imagen puede contener: 3 personas, personas de pieJa falta només poc més d'una setmana per la gala dels premis Grammys, i aquests dies n'hem conegut uns quants nous detalls. Per començar, que hi actuaran DJ Khaled, Rihanna i Bryson Tiller presentant Wild Thoughts, cosa que em sorpren molt, ja que ara per ara de poc serveix promocionar la cançó i tampoc opta a cap premi. Sigui com sigui, será la primera vegada que Rihanna la canti en directe i una nova actuació de la intèrpret d'Umbrella sempre és una bona notícia, encara que amb Khaled per allà ja canvia la cosa... I no només hem de parlar de qui hi anirà, sinó qui no ho farà: alguns mitjans apunten a que ni Taylor Swift, ni Lorde, ni Ed Sheeran. Segons la informació que he llegit, la cantant americana no ho farà perquè no han nominat a Look What You Made Me Do (cosa en part normal, ja que si no opta a cap premi i no va a promocionar res), la neozelandesa no hi anirà per protestar per la manca de dones en les categories principals i el cantautor anglès ho farà perquè no ha estat nominat en cap de les categories principals. Els dos primers casos me'ls crec, però el segon no encara que si Ed Sheeran no hi va millor perquè aleshores Lady Gaga té un premi assegurat.

Drake fa unes hores ha estrenat un mini EP anomenat Scary Hours, i que inclou dos noves cançons: God's Plan i Diplomatic Immunity.



Per sort Calvin Harris ha anunciat que aquest 2018 no seguirà amb l'estil del seu més recent disc Funk WAV Bounces, suposo que per a tornar al so EDM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada