13 de gen. 2018

Notícies: setmana 2 del 2018

A continuació us deixo un recull amb les notícies que destaco d'aquesta setmana:


El proper dia 9 de Febrer s'estrenarà la tercera pel·lícula de l'adaptació cinematogràfica de 50 Ombres d'en Grey, i el mateix dia es posarà a la venda la seva banda sonora, que inclourà -a més del senzill de Rita Ora i Liam Payne que ja coneixem- nova música de Julia Michaels, Hailee Steinfeld amb Bloodpop i Sia



Tenim noves actuacions confirmades per la gala dels Grammys el proper dia 28 de Gener: a les de P!nk i Lady Gaga se sumen les de Bruno Mars amb Cardi B, Luis Fonsi amb Daddy Yankee, Kesha i SZA.

El tercer àlbum d'estudi de Meghan Trainor podria esr més aprop del que creiem!  L'autora de No i All About That Bass, que actualment es troba fent de jurat en un concurs de televisió dels Estats Units, ha confirmat que el seu proper treball discpgràfic ja està acabat! Si fa un pas endavant pel que fa a qualitat i profunditat musical ens pot portar un disc realment molt bo, ja que ella ha demostrat que sap composar bones cançons i té una bona veu, però si es queda estancada, jo personalment no tindré massa interès en el seu nou material. Font.

Camila Cabello ha promocionat el llançament del seu disc amb dos actuacions del seu actual senzill Never Be The Same a la televisió americana: una de més elaborada el dijous al vespre al programa de  Jimmy Fallon i una de més senzilleta divendres al matí a Good Morning America.



Per últim comentar-vos que Zedd ha anunciat el llançament d'un nou senzill "aviat". Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada