1 d’oct. 2021

Novetat dance 1/10



Brian Cross amb Inna, DJ Snake amb Malaa, Afrojack amb Lucas & Steve i Dubvision, Martin Garrix i Marc Benjamin han estrenat nous senzills avui.

Anywhere With You és el títol de la col·laboració a tres bandes que Afrojack, Lucas & Steve i Dubvision han estrenat fa unes hores. És una pista de progressive house melòdic, apostant per un so molt suau, i on la veu té molt protagonisme. Malgrat ser una col·laboració amb altres productors, sona exactament com podria sonar un senzill de Lucas & Steve qualsevol. I això no ho dic com una cosa dolenta, el seu estil m'agrada i Anywhere With You és una bona cançó (la millor novetat d'avui sens dubte), però tenint en compte els col·laboradors m'esperava alguna cosa una mica més sorprenent. Fins i tot l'apartat vocal de la cançó, segueix completament en la línia del que acostuma a acompanyar les produccions de Lucas & Steve.


Marc Benjamin estrena un nou senzill avui en col·laboració amb Billy The Kit, anomenat Make Me Feel. És una proposta house correcta, però que no té el so tan fresc i addictiu que tenen altres produccions de Marc Benjamin.

Tot just després de presentar Ring The Alarm, DJ Snake i Mala presenten avui una nova producció conjunta anomenada Pondicherry. Un cop més, aquests dos productors parisencs fusionen samples del hip-hop amb un so house força excèntric amb més bon gust que en la seva anterior col·laboració. Tot i que és una producció que fàcilment pot deixar amb la sensació que no va enlloc a nivell musical.




Inna segueix amb la seva ratxa de col·laboracions i aquesta setmana posa veu a la nova producció del DJ barcelonès Brian Cross, anomenada Like That. La cantant romanesa ja havia col·laborat amb l'any 2013, en una cançó que es deia Boom Boom. Like That és una proposta molt genèrica, tant pel que fa a la veu com pel que fa a la producció que dona poques raons per escoltar-la una segona vegada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada