8 d’oct. 2021

novetats EDM 8/10

Tchami, Martin Garrix i Tiësto han estrenat nova música avui
Martin Garrix, Julian Jordan i Tinie Tempah uneixen forces en una cançó anomenada Diamonds, que fusiona rap, música electrònica ritmes trap. Francament no m'ha agradat gaire, la producció durant les estrofes no trobo que tingui res destacable, el rap ni sorpren ni impressiona particularment i el drop trobo que és contundent pel simple fet de ser-ho, i que sona massa agressiu per la poca energia que trasnmet. Cap al final de la cançó entren uns sintetitzadors llargs que em recorden una mica a It Gets Better de la Swedish House Mafia i que potser són l'element més interessant de Diamonds pel que fa a producció, però arriben massa tard. Ara bé, potser és una d'aquelles produccions que en un el context d'un festival o un club guanyaria moltíssim, però des de casa no convenç gaire.


Eternity és el títol de la nova proposta de Tchami, amb la co-producció de Habstrakt i la veu de Lena Leon. És un senzill que tot i que encara es pot encasellar dins del house clàssic, s'allunya bastant de com acostumen a sonar les produccions de Tchami. És cert que una de les principals crítiques que se li pot fer a la seva música és que crea un paisatge sonor però que no va enlloc, i que no és el cas d'Eternity, que té una estructura clara i amb contrastos marcats. Però el punt fort de la música de Tchami és que tot sona increïble, i aquesta proposta no té la qualitat de producció que espero de l'autor d'Untrue i Praise.



I acabem el repàs a les novetats de la setmana amb la remescla que Tiësto ha fet de Pepas de Farruko. Després de David Guetta, el veterà neerlandès ha estat l'encarregat de fer la segona remescla oficial del super-èxit de Farruko. I la veritat és que no trobo que ho hagi fet amb gaire bon resultat, és manté fidel a la producció original, però aconsegueix que el sintetitzador que fa la melodia principal del drop soni encara més irritant i ho acompanya d'una percussió slap house que li treu energia en comparació amb la original.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada