16 d’oct. 2021

Novetats EDM 16/10

VCATION, Tiësto amb Lucas & Steve, Kygo, Sam Feldt i Area 21 protagonitzen les novetats EDM de la setmana.

Tiësto i Lucas & Steve uneixen forces per primera vegada a Oohla Oohla, una proposta bastant contundent que fusiona slap house i electro house, així com ritmes trap també a la secció central. És una producció molt diferent a la dels anteriors llançaments de Lucas & Steve, apostant per un estil que no m'agrdada tant com el progressive melòdic que estan fent últimament, però, malgrat això la meva valoració d'Oohla Oohla és totalment positiva: és clar que l'objectiu d'aquesta producció és fer que la gent s'aixequi i es mogui, i transmetre energia, i no ser particularment interessant des d'un punt de vista estrictament musical. I clarament aconsegueixen el seu objectiu a la perfecció.


Un dels artistes que presenta nou senzill aquesta setmana és Kygo: la seva nova proposta compta amb la col·laboració de X Ambassadors i s'anomena Undeniable. No és una mala cançó en si, però la veritat és que resulta completament previsible ja que sona com moltes altres cançons seves, i això em fa perdre qualsevol mena d'interès que podria tenir en Undeniable. De fet, recicla la fórmula de Stargazing sense cap mena de canvi: acords de piano i poc més a la producció durant la tornada, pujada cap al drop amb vocal chops i després un drop un un sintetitzador suau (possiblement el mateix) acompanya els vocal cops. fghjlkjhg

Georgia Ku és l'encarregada de posar veu a la nova producció de Sam Feldt: Call on Me, una proposta tropical house molt en la línia del que acostuma a fer Kygo i que, de fet, em sembla bastant millor que el senzill que el propi Kygo va estrenar ahir.


Own The Night és el nou senzill d'Area 21. Deduïm que un altre dels avançaments del primer àlbum d'aquesta formació, del qual encara no en tenim cap informació concreta malgrat que ja n'han publicat un bon grapat de senzills. És una cançó més calmada i amb menys elements electrònics a la producció del que és habitual per ells, però alhora mantenint l'essència característica de l'estil del projecte conjunt de Martin Garrix i Maejor. 

Per acabar tenim Love You Long Time, el nou senzill del duo suec VCATION, que arriba quasi dos anys després del seu últim llançament. És una proposta molt més orientada a la música electrònica que els seus anteriors senzills.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada