22 d’oct. 2021

Novetats dance 22/10

DJ Snake amb Lisa, Ozuna i Megan Thee Stallion d'una banda i The Weeknd amb la Swedish House Mafia han estrenat noves col·laboracions avui.

SG és el títol de l'esperada col·laboració de DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion i Lisa, que finalment arribava avui a les plataformes digitals. Les produccions de DJ Snake orientades al mainstream i/o amb col·laboradors més o menys de l'escena pop m'acostumen a agradar molt, però la veritat és que no puc dir el mateix de SG. La producció té el seu encant però no té un paper particularment important en el conjunt de la cançó ni sona tan polida com acostumen a sonar la música del DJ/productor parisenc. Dels tres vocalistes, sens dubte el que té més protagonisme és Ozuna, i la veritat és que SG sona com si fos una cançó qualsevol seva. Ni tan sols una de les millors del seu catàleg en cap aspecte. La part de Megan Thee Stallion no està gens malament, però tampoc és res que no hàgim vist ja en altres cançons. Possiblement el millor de la cançó sigui la part de Lisa.


Una altra col·laboració encara més esperada que podem escoltar a partir d'avui és Moth To A Flame, el nou senzill de Swedish House Mafia amb The Weeknd. Moth To A Flame és una molt bona cançó, comencem per aquí. Si fos pel disc del cantant canadenc, la meva valoració seria totalment positiva, però no és el cas. Com a senzill de la Swedish House Mafia, trobo a faltar una producció una mica més elaborada i sobretot més potent, cosa que sembla que la música mateixa estigui demanant-te. Insisteixo, em sembla una cançó genial, però no m'agrada que a dues de les tres cançons que ja coneixem del disc de la Swedish House Mafia, el House no hi sigui enlloc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada