30 d’oct. 2021

Novetats EDM 30/10

Molts noms destacats però poques  produccions interessants sinó cap en les novetats dance de la setmana, de la mà de Nicky Romero, David Guetta, Meduza i Joel Corry amb Mabel.

Després d'haver col·laborat a Hey Mama, Yesterday i Say My Name, David Guetta i Bebe Rexha estrenaven un nou senzill conjunt ahir, anomenat Family, i que també compta amb la participació dels rapers estatunidenc Ty Dolla Sign i A Boogie Wit Da Hoodie. Family és un senzill trap-pop sense cap rastre de la música electrònica. La producció és bàsica i avorrida, i les aportacions dels vocalistes no son gaire millors. 

Acid is in my DNA és el títol del nou llançament del Nicky Romero, una producció que malgrat estar clarament orientada als festivals sona bastant buida bona i on malgrat dir-se així, la presència dels sons àcids són més aviat anecdòtics. Sempre dic que em sembla injust ressenyar un llançament així havent-lo escoltat en un entorn tan allunyat de l'entorn pel qual ha estat pensat, però es poden fer produccions contundents i festivaleres que tinguin alguna cosa interessant. I, sota el meu punt de vista, Acid is In My DNA no aporta absolutament res.

El trio de productors italians Meduza estrenaven ahir Tell it To My Heart, un nou senzill en col·laboració amb Hozier que segueix totalment en la línia de tots els seus èxits. I tampoc trobo que tingui res que la faci destacar per sobre de Piece of My Heart, Paradise o Lose Control, per citar els seus tres senzills més coneguts.


Una col·laboració de Joel Corry i Mabel té tant sentit que costa de creure que no hagi estat fins aquesta setmana que no hem pogut escoltar el seu primer senzill conjunt. I wish és una proposta dance suau bastant senzilla però efectiva, amb aquest so deep house que està funcionant molt bé a les llistes del Regne Unit i, de rebot i en menys mesura, també a les llistes dance de la resta d'Europa. És una cançó totalment previsible i bàsica, però (per falta de competició més que res) és la que més m'ha convençut de les quatre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada