1 d’oct. 2021

Novetats 1/10

Sech, Kali Uchis, Agnes i Ed Sheeran han estrenat nova música aquesta setmana.

Fa un parell de dies, Kali Uchis estrenava una nova versió de Fue Mejor com a senzill, que arribava acompanyada del seu videoclip corresponent. Fue Mejor és una de les cançons que formen part del seu treball discogràfic més recent, anomenat Sin Miedo del Amor Y Otros Demonios, i estrenat originalment el novembre del 2020. La cançó original és una col·laboració amb PartyNextDoor, que en aquesta versió és substituït per SZA. La producció i les parts de Kali Uchis es mantenen exactament igual, per tant el resultat d'aquest remix no dista gaire del de la versió que ja coneixem des de fa uns quants mesos. La part de SZA tampoc no em sembla ni millor ni pitjor que la del cantant canandec que substitueix.


Sech segueix promocionant el seu últim disc 42 amb remescles de les cançons que més bé estan funcionant del disc. Ja ho va fer fa algunes setmanes amb una nova versió de 911 que incorporava a Jhay Cortez i avui ho fa amb el remix oficial de Sal Y Perrea, amb ni més ni menys que Daddy Yankee i J Balvin com a convidats.

Ja a la intro de la cançó (que manté la idea del locutor de ràdio de la versió original), Sech comença dient que el públic demanava aquesta remescla. I el cantant panameny no ha mentit: Sal Y Perrea és una cançó amb un potencial enorme, que potser només necessitava un remix que li donés l'empenta que faltava a a la versió original de Sech en solitari. Però sincerament, no m'agrada gens on han portat la cançó: d'una banda, perquè és una d'aquestes remescles on pràcticament deixen a l'intèrpret de la versió original de banda i perquè els dos artistes convidats senzillament no estan a l'alçada de la cançó i les seves parts son molt mé fluixes que els fragments de la versió original que substitueixen.


Here Comes The Night és el nou senzill de la cantant sueca Agnes. És una cançó pop amb so força potent i amb una producció inspirada en la música dels anys 80.




Per acabar tenim la versió acústica oficial de Shivers, el nou senzill oficial d'Ed Sheeran. La versió original de la cançó formarà part del proper disc del britànic, que sortirà a finals de mes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada