9 d’oct. 2021

El disc de Silk Sonic finalment veurà la llum el 12/11

Malgrat que inicialment Bruno Mars i Anderson Paak havien dit que no tenien intenció de publicar el seu disc conjunt fins a principis de 2022, tal com van anunciar en una entrevist a la revista Rolling Stone, alguna cosa els ha fet canviar d'opinió. Fa unes hores han anunciat que An evening with Silk City arribarà a les plataformes digitals en poc més d'un mes: el dia 12 de Novembre.

Encara no coneixem el tracklist del disc, que es rumoreja que pot incloure duets amb artistes com Beyoncé o HER. El que sí que sabem és la seva llargada: An Evening with Silk Sonic inclourà únicament 9 pistes. Una de les quals és la intro que apareix com a cara B al senzill de Leave The Door Open, així com, com a màxim, tindrem un total de 8 cançons pròpiament dites. Una xifra francament decebedora, però que tampoc ens agafa desprevinguts si tenim en compte que cada projecte de Bruno Mars ha estta més curt que l'anterior. 


Segurament la raó d'aquest canvi de data hagin estat els mals resultats que ha obtingut a nivell comercial el segon senzill del disc Skate, que tot i haver sortit el passat mes de Juliol únicament acumula 58 milions de reproduccions a Spotify i ja fa setmanes que és fora del Hot 100. Altres fans molt més optimistes especulen amb la possibilitat que sigui per deixar espai per el quart treball discogràfic de Bruno Mars en solitari, que arribaria l'any vinent. Personalment, crec que això és ser massa optimista, però després de 5 anys sense presentar música, ja estaria bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada