23 d’oct. 2021

Novetats 23/10

Paloma Mami, Angèle i Christina Aguilera han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Pa' Mis Muchachas és el primer avançament del proper disc de Christina Aguilera, que, en principi, estarà composat exclusivament per cançons en castellà. Compta amb la col·laboració de Nathy Peluso, Becky G i Nicki Nicole, que es reparteixen la segona estrofa. Per tant, ja us podeu imaginar que cap d'elles no canta gaire estona. Malgrat això, s'ha de reconèixer que Nicki Nicole aconsegueix destacar bastant, tenint en compte els pocs compassos que té per rapejar. En general em sembla una proposta més que correcta, i, sobretot m'alegro de veure que (a diferència del disc Revelación de Selena Gomez) el projecte en castellà de Christina Aguilera no serà únicament una col·lecció de cançons de reggaeton sense gaire personalitat. I si la primera cançó que coneixem del projecte ha comptat amb tres artistes convidades, segur que també hi haurà unes quantes col·laboracions interessants més.


Una altra de les artistes que estrenen nou senzill aquesta setmana és Paloma Mami: Cosas de la Vida és la primera cançó que la cantant xilena estrena des que va publicar el seu àlbum Sueños de Dalí a principis de 2021. Cosas de la Vida és un mid-tempo pop, on Paloma Mami ens ensenya una faceta nova més vulnerable i allunyada completament del so urbà que predomina en les seves cançons.


Per acabar tenim la nova proposta d'Angèle, Bruxelles je t'aime. És el senzill de presentació del segon àlbum de la cantant belga, que arribarà a les botigues de discos el proper 10 de desembre, però que encara no té títol confirmat. Es tracta d'una cançó pop amb pinzellades electròniques a la producció, que segueix bastant en la línia amb el so del seu exitosíssim disc debut Brol.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada