2 d’oct. 2021

Remescles 2/10

Aquesta setmana han arribat a les plataformes digitals un bon grapat de remescles per cançons de les quals ja hem parlat, d'artistes tan diversos com Halsey, Shakira, Purple Disco Machine, Dua Lipa i Jax Jones.
Imanbek porta el nou senzill de Dua Lipa al Slap House, repetint totalment la fórmula que va convertir-lo en un artista reconegut internacional amb la seva remescla de Roses de Saint JHN. El resultat és completament previsible, però molt bo.


Riton ha estat l'encarregat de produir la primera remescla oficial per a Don't Wait Up, l'últim senzill de Shakira. Es manté bastant fidel a la producció original de la cançó, però li acaba de donar la empenta que la cançó tant necessitava, sobretot en el drop. És una remescla molt subtil i, objectivament, simple. Però d'altra banda, trobo que és molt encertada en el sentit que ha sabut aportar el que la cançó necessitava sense que calgués fer gaires virgueries.


Halsey compartia aquesta setmana l'EP de remescles oficials per I Am Not A Woman I'm A God, una de les cançons que formen part del seu últim projecte If I Can't Have Love I Want Power i que sembla que ja és clar que és la pista que n'ha escollit com a senzill de presentació. La primera remescla és la que signa l'artista britànica Gazelle Twin que juga amb la distorsió de la veu, i aposta per una instrumentació tan minimalista que sembla que no n'hi hagi en alguns moments. Sincerament, no m'ha agradat gens.

A continuació, tenim la remescla que n'ha fet ON U Sound, apostant per un so pop-rock menys contundent que el de l'original però amb més protagonisme per a la percussió.


La formació britànica Hot Chip han estat els encarregats de fer una altre de les remescles del nou senzill de Halsey, portant-lo al synthpop.


Per acabar, tenim la versió que en propoen els també britànics Underworld's Drift, que aposten per un so acústic amb algunes influències orientals, que evoca totalment l'estètica inspirada en l'edat mitjana del projecte més recent de Halsey.


Alok ha estat l'autor de la primera remescla oficial d'Out Out, l'èxit que uneix a Joel Corry, Jax Jones, Charli XCX i Saweetie. El DJ/productor brasiler es manté bastant fidel a la producció original, afegint-hi una mica més de contundència i conservant completament el sample de Stromae.


Per acabar, tenim les dues remescles oficials pel nou senzill de Purple Disco Machine, Dopamine, que compta amb la veu d'Eyelar. D'una banda tenim la versió que n'ha fet The Reflex, mantenint-se dins la fusió de sons disco i electrònica que caracteritza la música de Purple Disco Machine, però donant-li un toc potser més interessant que el de la producció original. 


D'altra banda, tenim la remescla que n'ha fet Anna Lunoe, apostant per un so molt més contundent i mantenint molts pocs elements de la versió original.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada