29 d’oct. 2021

Novetats urban 29/10

Nicki Nicole amb Rauw Alejandro d'una banda i Camila Cabello amb Myke Towers de l'altra han estrenat noves col·laboracions aquesta setmana.
Myke Towers, Tainy i Camila Cabello uneixen forces a Oh Na Na, un senzill que no acabo d'entendre si és pel disc de Camila Cabello o pel de Myke Towers, ja que tots dos tenent previst publicar els seus tercers albums respectius en els propers mesos. D'una banda, el nom de Myke Towers és el primer que apareix en el títol de la cançó i el porto-riqueny és qui més canta a Oh Na Na. D'altra banda, l'àudio oficial és al canal de Camila Cabello i va ser ella qui va anunciar la cançó. Potser apareixerà en tots dos discos.

En tot cas, Oh Na Na és un reggaeton amb un tempo molt més accelerat del que és habitual en aquest gènere que aconsegueix tenir una personalitat propia i destacar de la majoria del gènere. La producció de Tainy sona bastant fresca i les interpretacions vocals de tots no deceben. Potser no em sembla un senzill tan interessant com Don't Go Yet, però és una proposta més que sòlida.

Sabe és el títol del nou senzill de Nicki Nicole en col·laboració amb Rauw Alejandro. És un reggaeton pop, més aviat lent i calmat dins els estàndards del gènere. No em desagrada i no té la manca de personalitat que em temia que tindria, però tampoc m'ha entusiasmat massa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada