30 d’abr. 2018

Llistes setmana 18

Les llistes d'aquesta setmana estan marcades pels retorns d'Ariana Grande i Avicii, per raons totalment diferents.

Suècia:

A causa de l'interès originat per la tràgica notícia, Avicii ocupa les sis primeres posicions de la llista del seu país:
Without You torna a encapçalar la llista sueca, després d'haver-ho fet durant cinc setmanes quan va ser llançada l'estiu passat. Wake Me Up reentra a la segona posició, després d'haver-hi passat més de 100 setmanes.
En total podem trobar 25 cançons seves en el top 100, 7 de les quals entre les deu primeres posicions: Llista completa.


Malgrat aquesta forta sacsejada Remind Me To Forget de Kygo i Miguel es manté al top 10 baixant de la tercera posició a la setena i el nou senzill d'Ariana Grande entra al número 10.






Regne Unit

No Tears Left to Cry entra en la segona posició, convertint-se en el sisè top 10 per la ex-actriu de Victorious a les illes britàniques. L'altra entrada al top 10 és la de la cançó 2002 de Anne Marie. El número 1 torna a ser per Dua Lipa, Calvin Harris i el seu One Kiss per segona setmana consecutiva. 




Pel que fa a les noves màximes posicions, I Like It de Cardi B, Bad Bunny i J Balvin se situen al número 20 (sembla que malgrat que l'hi està costant més pujar que als Estats Units, també serà un èxit per les terres britàniques); Like I Do de David Guetta, Brooks i Martin Garrix arriba al número 32 i Flames, també del DJ francès però amb Sia en aquesta ocasió ho fa al 33.
En relació amb Avicii, trobem que tornen a la lista Wake Me Up (que en el seu día va ser numero 1) al número 25, Levels al 36, i Hey Brother Al 43.


Resultado de imagen de no tears left to cry
Alemanya:

Calvin Harris i Dua Lipa pugen cinc posicions fins aconseguir el número 1 a Alemanya, prenent el relleu de Friends de Marshmello i Anne Marie. Ariana Grande entra al número 2.

Austràlia:

No Tears Left To Cry ha entrat directament a la primera posició a Austràlia, sent el seu primer número 1 en aquest mercat. Avicii ha situat 4 cançons al top 40: Without You, Levels (que aconsegueix una nova màxima posició al 24) Wake Me Up i Hey Brother.



Estats Units:

Una setmana més, Drake monopolitza les dos primeres posicions del Hot 100 amb Nice For What i God's Plan. Just a sota entra la nova cançó d'Ariana Grande No Tears Left To Cry, convertint-se en el novè top 10 per ella.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada