1 de maig 2018

Protagonistes del mes: Abril 2018

Ja hem deixat enrere el mes d'Abril, un mes amb poques novetats però amb moltes notícies que han sacsejat el panorama musical.


Resultado de imagen de ariana grande no tears left to cry7. Ariana Grande
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -


Fa uns dies, Ariana Grande va publicar No Tears Left To Cry, el primer avançament del seu quart treball discogràfic. Personalment he de dir que la cançó no m'ha convençut en absolut, però això no treu que hagi estat un dels llançaments més destacats del mes.


6. Anne Marie
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -


Resultado de imagen de anne marie
La cantant angles va llançar divendres passat el seu àlbum debut Speak Your Mind, que inclou els senzills Friends, Cia Adios i el més recent 2002, llançat aquest mateix mes d'Abril. En les setmanes anteriors a la publicació del disc ha estat fent una gira de concerts en diverses capitals europees per presentar les seves cançons, entre les quals no ha faltat Barcelona.


5. Nicki Minaj
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -


Resultado de imagen de nicki minaj chun liLa rapera ha llançat aquest mes per primera vegada música seva (en el sentit que no és una col·laboració per algú altre) amb la publicació del doble senzill que serveix com a avançament del seu quart àlbum d'estudi, previst per aquest any. Les dos cançons es diuen Chun Li i Barbie Tingz, i ja tenen els videoclips filmats, malgrat que cap dels dos ha estat estrenat.




4. Tinashe
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -



Resultado de imagen de tinashe 2018Després de nombrosos retards i problemes amb la discogràfica RCA, Tinashe per fi ha pogut publicar el seu tercer treball discogràfic Joyride. Malgrat ser un disc que està bé, ha tingut una recepció molt pobra, i de fet, és una artista que sembla que segueixi sense existir fora dels blogs de música.
Ha promocionat el disc amb tres senzills: No Drama, Faded Love i Me So Bad, el més recent estrenat a principis de mes acompanyat del seu videoclip.


3. Calvin Harris & Dua Lipa
CH: Total de mesos: 5 Mesos consecutius: -
DL: Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -


La meva novetat preferida del mes, i pel que he pogut veure la que més ha agradat, del mes és la col·laboració de Calvin Harris amb Dua Lipa One Kiss, una cançó que té tots els ingredients per ser una de les que sonarà aquest estiu a Europa. De moment aquesta setmana ja és número 1 als dos mercats més potents del nostre continent, el Regne Unit i Alemanya.

2. The Weeknd
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -



El canadenc va despedir el Març amb el llançament del seu EP My Dear Melancholy, un dels llançaments més interessants i de millor qualitat de l'any, sinó el que més en ambdós casos. Aquest mes l'ha promocionat amb el videoclip de Call Out My Name, que és un gran vídeo per una gran cançó, i amb la seva actuació a Coachella.
A més, també durant el mes d'Abril finalment s'ha publicat el còmic de Marvel on ell es transforma en super-heroi.



1. Lana del Rey
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -



Resultado de imagen de lana del rey la to the moonL'autora de Lust For Life va finalitzar la seva gira mundial LA To The Moon el dia 20 d'abril a Madrid, després d'actuar la nit anterior a Barcelona. Jo vaig ser un dels afortunats que van poder assistir al seu concert a la capital catalana, i malgrat que ella ja fa anys que és una de les artistes que més admiro, em va sorprendre molt, molt positivament. La gira ha visitat 11 països i 4 continents (comptant Amèrica del Sud i del Nord per separat).

0. Avicii
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -


No cal dir que si d'algun artista s'ha parlat aquest mes ha estat d'aquest geni suec que ens ha deixat massa aviat. Seguint la tràgica notícies, les seves cançons han tornat a encapçalar llistes i tots els seus companys (Kygo, David Guetta, Nicky Romero, Mike Posner,...) l'hi han fet el seu homenatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada