17 d’abr. 2018

Llistes setmana 16

Resultado de imagen de nicki minaj beats1Per fi tenim una certa renovació que ja era molt necessària en les llistes d'arreu del món, de la mà de les noves propostes que han llançat en les últimes setmanes artistes com Drake, The Weeknd, Cardi B, Calvin Harris o Nicki Minaj.



Resultado de imagen de drake god's planAl Hot 100 després d'onze setmanes de regnat de God's Plan, la única persona capaç de destronar Drake ha estat... Drake, ja que el seu nou senzill Nice For What ha anat directe a la primera posició de la llista de senzills dels Estats Units. És el seu cinquè número 1 el tercer com a artista principal és a dir sense Rihanna. Tenint God's Plan al número 2 i la seva col·laboració amb Blockboy JB anomenada Look Alive a la cinquena posició,
L'altra entrada al top 10 és I Like It, una de les cançons del disc de Cardi B Invasion Of Privacy, que ni tan sols ha començat a ser promocionada com a senzill, però que compta amb la promoció de dos de les estrelles més destacades de l'escena hip-hop llatinoamericana: J Balvin i Bad Bunny. És el cinquè top 10 per ella, el segon com a artista principal, sent els altres el remix de Finesse, Motorsport, No Limit i Boday Yellow.



Evidentment sempre estem sobretot pendent a les entrades, però també voldria destacar que Perfect d'Ed Sheeran es manté al número 7 aquesta setmana, que és la número 33, quan les altres cançons amb les què competia pel número 1 ja estan ben lluny de les deu primeres posicions. Veurem si acaba també com una de les cançons més exitoses de l'any (que Billboard compten de Desembre a Novembre), malgrat quedar dividida en dos anys.

Resultado de imagen de the weeknd call out my nameCall Out My Name de The Weeknd que va debutar la setmana passada en quarta posició cau fins al número 20. Veurem si gràcies al vídeo torna a pujar, però l'hi veig ja molt poques possibilitats. Tampoc l'hi veig massa possibilitats de triomfar als Estats Units a One Kiss de Calvin Harris i Dua Lipa, que entra al número 62.

Malgrat només sortir onze hores abans del final de la setmana, les dos cançons de Nicki Minaj han entrat al Hot 100: Chun Li al 92 i Barbie Tingz al 83. Sincerament no entenc la gràcia de llançar en dijous, i perdre l'impuls del primer dia en la primera setmana completa. Nicki Minaj augmenta el seu rècord amb l'artista femenina que més cançons ha situat en la llista.



Resultado de imagen de calvin harris one kiss

Al Regne Unit, Drake també debuta al número 1 amb Nice For What, sent el seu quart número 1 i el dotzè top 10.
Calvin Harris i Dua Lipa entren al número 3 amb One Kiss, i esperem que puguin arribar a la primera posició, que la mereixen. És el 23è top 10 per ell i el quart per ella.
Més raonable és la caiguda de The Weeknd (7-17). Shakka i AlunaGeorge, que van col·laborar en la cançó Man Down, se situen aquesta setmana en una nova màxima posició al 73, sumant-ne 12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada