1 d’abr. 2018

Novetats setmana 13.2

Aquesta setmana tenim nova música de Lady Gaga, Tinashe, Cardi B, Sam Feldt i Joe Stone, que s'afegeixen a les de Lauv i Charlie Puth.


Divendres sortirà el primer àlbum de Cardi B, anomenat Invasion of Privacy. La rapera n'ha presentat un altre avançament anomenat Be Careful. He de dir que no sóc gaire fan de Cardi B, però igualment de la mateixa manera que us puc dir que al seu anterior senzill Bartier Cardi l'hi trobava certa gràcia, a aquesta cançó no. Veurem si trobo alguna cançó que realment m'agradi al seu disc.



Ja es troba disponible el cover que Lady Gaga ha fet de Your Song d'Elton John, que forma part d'un recopilatori anomenat Revamp en el què diversos artistes actuals interpreten les cançons de l'anglès i que es llança la setmana que ve. Com ja vam poder en la nova versió de Joanne que Lady Gaga va estrenar al gener, sembla increïble que l'autora de Bad Romance encara segueixi millorant vocalment.
També es va filmar un especial amb actuacions de les cançons, pel que aviat podrem veure una actuació en directe de Lady Gaga amb aquesta cançó.



Fa poc dels dos àlbums de Sam Feldt va llançar els seus dos àlbums Sunset i Sunrise, però l'holandès no deixa de llançar música: Ara col·labora amb MÖWE a la coproducció i KARRA a la veu. El resultat és molt bo, una de les millors propostes de Feldt des de fa  bastant temps.



Sempre és una bona notícia rebre nova música de Joe Stone, que en aquesta ocasió remescla la cançó Drive de Hazers sense allunyar-se del seu característic estil que ja hem pogut veure a produccions com The Party o Man Enough.



Per últim tenim el tercer avnçament que Tinashe ens dona des del seu proper disc Joyride, que sortirà aquest mateix mes d'Abril: es tracta de Me So Bad, on col·labora amb Ty Dolla Sign i French Montana. No arriba al nivell de No Drama, brillant primer avançament del projecte, però és una cançó que està prou bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada