18 d’abr. 2018

Notícies setmana 16


Avui hem de comentar tots els detalls del retorn d'Ariana Grande, així com altres notícies relacionades amb altres estrelles del món de la música com Drake o Calvin Harris.


Finalment, Ariana Grande no llançarà el seu nou senzill del dia 27, sinó que el dia 20, que bàsicament és aquest divendres. Tal i com es rumorejava, aquesta cançó es titula No Tears Left To Cry i pot estar produida o bé per Pharrell o bé per Max Martin, ja que són els dos productors del disc. Si els rumors són certs ho haurà fet el primer, és una canço molt emotiva i ja té el vídeo llest, dirigit per Dave Meyers, encarregat dels videoclips de Swish Swish de Katy Perry i Nicki Minaj i Havana de Camila Cabello.

Una parell de novetats de les què haurem d'estar pendents divendres són per una banda la remescla que Calvin Harris ha fet de l'Alone de Halsey, actual senzill que ella extreu de Hopeless Fountain Kingdom, i per altra banda la col·laboració de J. Balvin i Liam Payne anomenada Familiar.

Resultado de imagen de drake scorpionDrake ha anunciat el llançament del seu proper àlbum Scorpion al mes de Juny. Aparentment, God's Plan i Nice For What formaran part del disc, però no se sap si Diplomatic Immunity (la cara B de God's Plan) hi serà també.

Per últim, comentar que s'ha confirmat que Nicki Minaj actuarà a Saturday Night Live el dia 19 de Maig.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada