13 d’abr. 2018

Notícies setmana 15.2

Avui tenim noves notícies en relació amb Martin Garrix, Nicki Minaj, Tinashe, Dua Lipa, Kygo, The Weeknd i Beyoncé.
Primer recull de notícies de la setmana


Ahir Nicki Minaj va ser a Beats1, per presentar les seves dos noves cançons i per ser entrevistada per Zane Lowe, on va parlar d'alguns assumptes bastant interessants. En primer lloc, va anunciar oficialment el seu quart àlbum, que es posaria a la venda en els propers mesos i que l'artista ja es va encarregar de dir que no està acabat ara per ara. Alguns més detalls que ha donat són que malgrat que algunes cançons ja s'havien acabat de composar fa un any i mig, no es va posar enregistrar les cançons fins el passat més de desembre, i que ella no volia llançar cap avançament del disc, però que els executius de la seva discogràfica la van convéncer per què ho fes. També va dir que esta preparant un documental sobre la seva elaboració, sense donar-ne més detalls (ja sabeu que Lady Gaga va posar els documentals de moda).

També ha aclarit per fi que va passar amb Motorsport, una cançó de Migos on ella i Cardi B hi col·laboren. Segons Nicki Minaj, la cançó va començar com una col·laboració entre Quavo i ella, quan el membre de Migos l'hi va ensenyar uns esborranys que tenia per cançons i a ella l'hi va agradar tant que va demanar que si hi podia participar. Després s'hi van afegir els dos membres restants de Migos Takeoff i Off Set. I en últim lloc, la parella de l'últim: la rapera Cardi B. Aleshores, sempre segons la versió de Minaj, Quavo l'hi va dir que havia d'eliminar la part on cantava (que a ella l'hi encantava) per no "robar protagonisme a Cardi B". 
Durant la filmació del videoclip, no van poder trobar-se cosa que Nicki Minaj ja sabia que la faria quedar com la dolenta, però a la resta de participants en la cançó no els hi va preocupar.

Personalment, entenc que Nicki Minaj no estigui massa contenta amb com van anar les coses, però com a mig-fan seu tabmé opino que hauria de deixar les rivalitats i centrar-se en fer grans cançons (encara que No Fraud, que és un atac directe, n'és una, però generalment no és així).

font

Dua Lipa apareix a la portada de la revista V en el número de l'estiu. La encarregada d'entrevistar-la ha estat ni més ni menys que Katy Perry. Això no és un fet extrany en aquesta revista, ja que quan Lana del Rey va apareixer-hi l'any passat, la entrevista l'hi va fer Stevie Nicks, una de les artistes que la van inspirar.



Des d'avui es troba disponible en format físic l'EP My Dear Melancholy de The Weeknd, que es va estrenar digitalment fa un parell de setmanes.

També avui finalment s'ha posat a la venda el tercer treball discogràfic de Tinashe, anomenat Joyride i que inclou tres senzills dels què ja hem parlat aquí: No Drama, Faded Love i Me So Bad.
Intentaré fer la crítica del disc aquest cap de setmana, i sinó durant la setmana que ve, ja que és un disc que tinc ganes de sentir i no només sentiré per poder fer-ne la ressenya.

Ahir a la nit va ser al programa de Jimmy Fallon, presentant No Drama, primer senzill del disc.




Martin Garrix ha anunciat el llançament de Game Over divenders que ve. En aquest senzill hi col·laborarà Loopers, qui podem veure amb l'holandès a l'estudi en la imattge que ha acompanyat l'anunci.

Per últim recordar que avui comença Coachella, i tindrem la oportunitat de veure la retranmissió del festival californià en directe . Com a caps de cartell (per tant amb retransmissió assegurada) tenim avui a The Weeknd i demà a Beyoncé. Esperem que també poguem veure a Kygo, qui actua poca estona després del canadenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada