23 d’abr. 2018

Llistes setmana 17

Resultado de imagen de dua lipa 2018Comentem com els hi va a les llistes d'arreu del món a Drake, Calvin Harris, Dua Lipa, Nicki Minaj, David Guetta i Ed Sheeran, entre altres.


One Kiss de Calvin Harris i Dua Lipa aconsegueixen merescudament la primera posició de la llista del Regne Unit. És el segon que ella aconsegueix i el novè per ell. Nice For What, anterior número 1, baixa al segon lloc.



Chun Li de Nicki Minaj entra al número 26 mentres que Barbie Tingz ho fa al 31.
Els tres senzills de David Guetta tenen grans pujades i assoleixent noves màximes posicions: Flames, on col·labora amb Sia, aconsegueix la nova màxima posició al 36, pujant-ne 19 aquesta setmana. Like I Do, amb Martin Garrix i Brooks, ho fa al número 40. Mad Love, és la més afortunada: el senzill de Sean Paul i Becky G produit per el francès se situa al número 25 pujant des del 39.


Resultado de imagen de drake 2018Passem ara a parlar de la llista de senzills dels Estats Units, coronada per tretzena setmana per una cançó de Drake, en aquesta ocasió Nice For What. God's Plan, anterior senzill i anterior número 1 del canadenc es manté en la segona posició. És la setmana número 33 que una cançó seva lidera el Hot 100, superant a Bruno Mars com l'artista que més n'ha passat.
Veurem quans més èxits hi haurà en el seu proper àlbum Scorpion, que surt al Juny.
Perfect d'Ed Sheeran es manté a la setena posició, en la que és la seva setmana número 24 consecutiva entre les deu primeres. Només 10 cançon han aconsegueit això en la història de Billboard, sent Shape Of You una d'elles.

Chun Li de Nicki Minaj puja fins al número 10 en la seva primera setmana sencera, convertint-se en el sisè senzill per ella, quart si no incloiem cap col·laboració o sisè si comptem les dos col·laboracions per discos d'altres artistes on es presenta com a co-artista principal, que són Bang Bang i Motorsport. Barbie Tingz, per altra banda se situa al número 25.



Fora del top 10, Never Be The Same de Camila Cabello aconsegueix una nova màxima posició al número 13.

A Alemanya Marshmello i Anne Marie aconsegueixen el número 1 amb Friends.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada