1 d’abr. 2018

Protagonistes del mes: Març 2018


El Març ha estat un mes molt tranquil amb pocs llançaments d'artistes destacats, encara que amb molts llançaments d'altres artistes potser no tant coneguts però que valen molt la pena.



7. Beyoncé i Jay-Z
Beyoncé: 3 Mesos consecutius: -
Resultado de imagen de on the run ii billboardJay-Z: Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -



Beyoncé i el seu marit Jay-Z han anunciat que per segona vegada faran una gira conjunta: després que ho fessin l'estiu del 2014 amb On The Run Tour, ho tornaran a fer aquest any amb el mateix nom (On The Run II) i amb parada a Barcelona el proper dimecres 11 de Juny.

6. David Guetta i Sia
Resultado de imagen de david guetta flames billboardGuetta: Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -
Sia: Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -


El francès i l'australiana han col·laborat per cinquena vegada a Flames, un altre dels possibles avançaments del proper treball discogràfic de David Guetta. Com no podia ser d'una altra manera, ell també és un dels artistes que ha estat actuant a l'Ultra Music Festival d'aquest any.
Resultado de imagen de lucas and steve
5. Lucas & Steve

Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Aquest mes han llançat el videoclip pel seu senzill You Don't Have To Like It, que sens dubte és el millor llançament del mes de Febrer sota el meu punt de vista. Sincerament el videoclip no té res a destacar, i bàsicament els he decidit incloure en la llista perquè es van quedar sense lloc l'anterior mes.





4. Meghan Trainor
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: 2

Resultado de imagen de meghan trainorDesprés d'estar un any desapareguda i haver format part del jurat d'un concurs de la televisió americana, Meghan Trainor va tornar discretament a les llistes d'èxits amb el seu nou senzill No Excuses. La cançó ha tingut una recepció molt freda, i certament no és d'extranyar, ja que no només és que no sigui un pas endavant, sinó que més aviat és un pas endarrera. He de dir que personalment tampoc no em desagrada. En teoria és el senzill de presentació del seu tercer àlbum d'estudi, però no m'extranyaria que  fes un Focus (I oi que m'heu entés tots?).


Resultado de imagen de sandro cavazza high with somebody
4. Sandro Cavazza

Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

El cantant suec ha estrenat el seu nou senzill High With Somebody, que compta amb videoclip oficial des del dia del seu llançament. És la primera cançó que llança després del seu EP debut i després que la seva veu sonés arreu del món gràcies a poasr-li veu a Without You d'Avicii; i la meva novetat preferida del mes.


2. Shawn Mendes
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de shawn mendes lost in japan
Encara que cap de les dos cançons m'ha agradat especialment, el doble senzill amb el que Shawn Mendes inicia la promoció pel seu tercer àlbum ha estat el llançament més destacat del mes. Les dos cançons que el conformen són Lost In Japan, una proposta R&B que explora un registre nou per ell, i In My Blood.


1. Swedish House Mafia/Steve Angello
Axwell & Ingrosso: Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -
Resultado de imagen de swedish house mafia 2018Steve Angello: Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -

Després de cinc anys de no actuar ni llançar res els tres junts, Steve Angello, Sebastian Ingrosso i Axwell van tornar a actuar junts per tancar la edició d'aquest any de l'Ultra Music Festival de Miami, ja que era el vintè aniversari de l'esdeveniment. Es desconeix si seguiran fent més actuacions junts o aquesta serà una cosa excepcional. Com ja sabreu, això no ha impedit que segueixin amb els seus projectes per separat: Axwell i Ingrosso, de fet, eren un altre dels artistes que actuaven en el festival i Steve Angello ha confirmat la data de llançament del seu segon àlbum en solitari Human, que és el 27 d'Abril, i del que aquest mes n'ha avançat Nothing Scares Me Anymore.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada