3 d’abr. 2018

Llistes setmana 14

Resultado de imagen de drake god's planA partir d'aquesta setmana Drake ha de compartir els números 1 de les llistes, i segurament els deixarà aviat, especialment si tenim en compte que les cançons de The Weeknd arribaran la setmana que ve a punt per sacsar les llistes



Rudimental, Jess Glyne i Macklemore han aconseguit el número 1 al Regne Unit amb la seva col·laboració These Days, que destrona a God's Plan de Drake, després d'haver dominat la llista ni més ni menys que nou setmanes. És el sisè número 1 que obté Jess Glyne, cosa que la converteix en la dona britànica que més en té a la llista del seu país. El senzill del canadenc ha caigut al número 10.
Zedd aconsegueix una nova màxima posició per The Middle al número 7 des del 9. El nou senzill de Charlie Puth Done for Me també ho fa al número 46, pujant-ne cinc. No excuses de Meghan Trainor també n'aconsegueix una al 70.


Espectacular la pujada de Like I Do de David Guetta, Martin Garrix i Brooks, que puja del 83 al 65, assolint una nova màxima posició.
Dels dos nous senzills de Shawn Mendes, In My Blood entra al número 13 i Lost In Japan al 30. David Guetta i Sia amb Flames se situen al 55 en la seva primera setmana.


Resultado de imagen de lauv billboardEn canvi, Drake es manté una altra setmana al número 1 dels Estats Units, en la que ja en fa 10. Poc destacable a comentar, a banda que Lauv aconsegueix la posició més alta de la seva carrera en la llista amb I Like Me Better al número 76.

A la llista mundial de Mediatraffic Drake perd la primera posició per la cançó Ja-Ba-Ja d'AKB48, però podríem dir que segueix sent la cançó més exitosa d'un artista occidental. Friends de Marshmello i Anne Marie segueix pujant de manera consistent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada