9 d’abr. 2018

Llistes setmana 15

Les llistes d'aquesta setmana venen marcades per la entrada de la nova música de The Weeknd.


Al Regne Unit, My Dear Melancholy entra a la tercera posició de la llista de discos i tres cançons (el màxim permès per  artista) ho fan a la de cançons: Call Out My Name ho fa al 7, Try Me al 17 i Wasted Times al 18.

A Austràlia,les sis cançons del projecte se situen dins el top 50: Call Out My Name: 3,  Wasted Times: 23, Try Me: 24, Hurt You: 37 ,  I Was Never There: 40Privilege: 45


L'EP de The Weeknd es converteix en el seu tercer disc número 1 als Estats Units, tots ells consecutius. Call Out My Name entra al número 4 del Hot 100, convertint-se en el seu vuitè single en situar-se entre les deu primeres posicions de la llista de senzills de Billboard (Pray For Me, The Hills, Can't Feel My Face, Starboy, I Feel It Coming, Earned It i Love Me Harder).

Migos aconsegueixen el seu tercer top 10 i segon pel disc Culture II amb Walk It Talk It que necessito que algú em digui com pot considerar això música decent, que compta amb la col·laboració de Drake. El canadenc té dos cançons més entre les deu primeres: la col·laboració amb Blocboy JB anomenada Look Alive al cinc i God's Plan al número 1 per onzena setmana, convertint-se en el número 1 més llarg de la carrera del canadenc.



També hem de donar la enhorabona a David Guetta i Sia, ja que Flames se situa actualment al número 2 de la llista francesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada