10 d’abr. 2018

Notícies setmana 15

Pareu de fer el que estigueu fent: Nicki Minaj ha anunciat el llançament d'un doble single aquest mateix dijous!! També hem de comentar la propera col·laboració de Zara Larsson

La raper ha anunciat avui que dijous estrenarà dos cançons, anomenades Chun-Li (nom d'un personatge del popular videojoc Street Fighter) i Barbie Tingz. Suposem que de les dos una estarà orientada al pop i l'altra al rap. Personalment no entenc perquè repeteix la fòrmula del triple single de l'any passat, que va ser un fracàs absolut que va fer que acabés postposant el seu quart disc un any. Sigui com sigui, No Frauds i Regret In Your Tears eren totes dues cançons brillants i sempre és bona notícia rebre nova música de Nicki Minaj independentment de com l'hi vagi comercialment. Aquestes són les portades oficials, compartides per la pròpia artista.

 

Poo Bear ha desvelat el tracklist del seu disc Birthday Music, que surt el 27 d'Abril. El productor, que ha estat involucrat en la majoria de cançons de Justin Bieber dels últims anys, Angel de Fifth Harmony o So Far Away de Martin Garrix i David Guetta, tindrà diverses col·laboracions interessants en el seu projecte, com la de Zara Larsson en la cançó Either.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada