8 d’abr. 2018

Notícies setmana 14

Acabem la setmana repassant les notícies i actuacions de la setmana, que avui estan relacionades amb Cardi B, Halsey, Ariana Grande, Meghan Trainor.



Divendres es va posar a la venda l'àlbum debut de Cardi B, que s'anomena Invasion of Privacy i que inclou tots els senzills llançats des de Bodak Yellow, que a més del número 1 a Billboard són Be Careful i Bartier Cardi. La rapera, que ha anunciat el seu embaràs també aquest cap de setmana (tot sigui per la promoció, suposo), he desvelat que el proper senzill, o si més no la propera cançó en rebre vídeo, serà I Like It on col·labora amb Bad Bunny i J Balvin, dos dels artistes més rellevants en el panorama de la música en castellà. Ahir a la nit va ser al popular programa Saturday Night Live promocionant el disc amb un medley de Boday Yellow i Bartier Cardi.



Halsey va ser al programa de la BBC Sounds Like Friday per presentar Alone. Va ser el primer directe televisat del tercer senzill oficial de Hopeless Fountain Kingdom i la seva primera actuació a la televisió britànica.


Al mateix programa vam tenir també a Meghan Trainor presentant el seu actual senzill No Excuses.



Segons informa la web HDD (Un mitjà molt fiable) el senzill de presentació del quart àlbum d'Ariana Grande arribarà en només unes setmanes, concretament el 27 d'Abril. Veurem si és veritat. Jo us diria que m'ho crec, però també em vaig creure el rumor que s'estrenaria al mes de Març i ja heu vist...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada