25 de febr. 2018

Notícies setmana 8

Tenim noves notícies relacionades sobretot amb el retorn de Meghan Trainor, però també amb Ariana Grande, Rita Ora i Kygo.




Bé, doncs ja tenim tota la informació del primer senzill del tercer àlbum de Meghan Trainor: es diu No Excuses i sortirà aquest dijous, dia 1 de Març. Al costat d'aquestes línies teniu la primera imatge del videoclip oficial de la cançó, que molt probablement arribarà dijous o bé divendres.




Troye Sivan ha confirmat que ha enregistrat un duet amb Ariana Grande. El cantant Sud-Africà està ja promocionant el seu segon àlbum, sense data de publicació concretada, però previst pels propers mesos, pel que sembla lògic pensar que la seva col·laboració estarà en aquest projecte.

Kygo s'ha confirmat com un dels artistes que actuaran en el festival Cruïlla, que tindrà lloc al parc del Fòrum de Barcelona els dies 12, 13 i 14 de Juliol, on compartirà cartell amb artistes tant catalans com  internacionals.
Per últim comentar que el proper disc de Rita Ora ja té data: la cantant britànica ha dit que està previst pel mes de Maig. Veurem si és cert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada