3 de febr. 2018

Notícies 5.2

Ja us vaig dir que aquesta setmana havia decidit fer dos reculls de notícies. Per si us vau perdre el primer, us el deixo aquí.

Bruno Mars ha anunciat que despedirà la era 24K Magic amb una última secció de concerts per Amèrica del Nord on l'acompanyarà Cardi B. Com probablement ja sabreu, aquest estiu el hawaiià té uns quants concerts en estadis per Europa, entre els quals hi ha els de Barcelona i Madrid al mes de Juny.



I parlem ara d'una altra gira en la què malhauradament ha passat tot el contrari. Fa unes hores Lady Gaga ha anunciat que s'ha vist obligada a cancel·lar els deu concerts restant de la seva gira Joanne World Tour per Europa, que ja van ser postposats la passada tardor. La causa novament és la fibromiàlgia, i l'artista ha promés que tornaria a aquestes ciutats, i a Rio, on va haver de suspendre una actuació el passat mes de Setembre a causa de la seva malaltia. Font

Amb això la era Joanne conclou de manera abrupta, deixant novament un gust agredolç i la incògnita de com seguirà avançant la carrera de Gaga. En relació a la filmació dels concerts de Birmingham, es desconeix encara si serà per un DVD de la gira o, per començar, si amb dos concerts es va poder filmar prou material com per editar-ho, ja que és possible que comptessin amb tenir material de la resta de concerts.

Rita Ora i Liam Payne van ser al programa de Jimmy Fallon per presentar el seu duet For You dins la banda sonora de Fifty Shades Freed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada