12 de febr. 2018

Notícies Setmana 6.2 2018

Un nou recull de notícies, en el què comentarem la creixent anticipació pel proper disc de Meghan Trainor i el seu imminent primer senzill i els premis que Zara Larsson va recollint pel seu disc So Good.



Zara Larsson va arrassar als premis Grammis, els premis de la música sueca. Only You va se guardonada com la cançó de l'any, el seu disc So Good va ser l'àlbum de l'any i ella l'artista de l'any. En la categoria de artista EDM de l'any, van véncer Axwell i Ingrosso. Sorprenentment Avicii no va obtenir cap premi, malgrat estar nominat a artista EDM de l'any i cançó de l'any per Without You.
Larsson ja va sortir també ben premiada de la gala dels premis Scandipop fa dos setmanes, emportant-se els guardons de millor àlbum i millor artista femenina.


Meghan Trainor ja ha acabat de fer la seva feina com a part dels jutges del programa de televisió americà The Four, que és un concurs musical, i per tant ja pot centrar-se en finalitzar el seu tercer àlbum d'estudi, que arribarà aquest any. Bastant probablement, durant la primavera, afegiria jo. En una entrevista promocional del programa va dir que no podia dir la data de llançament del primer senzill, però que sortiria en menys de dos mesos i que ja tenia dos vídeos a punt.



L'autora de No i All About That Bass també ha desvelat a Twitter el nom d'una de les cançons del disc, que es diu Evil Twin i que ha dit que és la seva preferida de tota la discografia ara mateix.

Per acabar també dir que el videoclip de la col·laboració d'Eminem i Ed Sheeran, River, s'estrenarà aquest dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada