16 de febr. 2018

Videoclips setmana 7.2

Resultado de imagen de marshmello billboardAvui Marshmello, Khalid amb Normani i Drake han presentat nous videoclips. Videoclips de la primera meitat de la setmana.


Ja té videoclip el nou senzill de Marshmello, que és una col·laboració amb la cantant britànica Anne Marie. El vídeo està bé, és graciós, però en certa part no se cenyeix a la lletra ja que de la manera com el tracta tampoc és que sembli que són massa amics.



També compta ja amb videoclip una de les novetats d'aquesta setmana mateix, Love Lies de Normani i Khalid. De la mateixa manera que era la primera cançó original d'ella fora de Fifth Harmony, aquest és el seu primer video.



Per últim, el vídeo més rellevant dels tres indiscutiblement i del què sí que vull parlar una mica més. Drake ha superat la seva al·lergia als videoclips (l'últim per un senzill seu va ser el de Hotline Bling, estrenat a finals del 2015)i ha presentat el del seu actual número 1 God's Plan on bàsicament allò que fa és regalar milers de dòlars a persones que necessiten els diners més que ell a gent de Miami. Aquest videoclip a mi em desperta opinions una mica contradictòries: per una banda és d'un egocentrisme brutal, però jo l'hi dono una altra lectura (potser perquè al ser ell volia fer-l'hi una crítica favorable) però el que a mi m'ha suggerit el vídeo és que després de desenes de videoclips de Hip-Hop on veiem a l'artista ensenyant-nos com n'és de ric que pot comprar-se cotxes cars i Marihuana i que pot tenir fins i tot el paper higiènic de marca, el que fa aquí el canadenc és també ensenyar com n'és de ric, però com a mínim ho fa demostrant que es pot permetre regalar practicament un milió de dòlars en un dia. Està bé això sota el meu punt de vista? Jo sempre he pensat que presumir en els videoclips o les lletres de les cançons és una cosa que no només és lletja sinó que delata la manca de creativitat. Però més val això que els casos dels què he parlat abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada