15 de febr. 2018

Notícies setmana 7.1

Avui toca comentar els imminents llançaments de David Guetta i Sam Feldt, i la gira de Camila Cabello, entre altres



David Guetta ha anunciat el llançament d'un nou senzill anomenat Like I Do que torna a ser una col·laboració amb Martin Garrix (amb qui acaba de col·laborar a So Far Away), així com amb Brooks. Es posarà a la venda dijous que ve, dia 22, i si els rumors són certs, serà el senzill que servirà per engegar la promoció del nou disc del francès, programat per aquesta mateixa primavera.
Resultado de imagen de martin garrix guetta billboard
Una altra novetat per la setmana que ve és After The Sunset, el disc de remescles de les cançons de l'àlbum doble que Sam Feldt va editar en dos parts, Sunrise i Sunset, fa uns mesos. Entre els DJ que han remesclat les cançons hi ha Joe Stone i Tobby Green.


Camila Cabello ha anunciat avui les primeres dates de la seva gira Never Be The Same Tour, que de moment compta amb dates als Estats Units, Canadà, el Regne Unit i Holanda. Sembla fàcil pensar que s'afegirà alguna data més per Europa, encara que també podria ser que el que volgués fos acabar ràpid amb la promoció de Camila, llançar un segon disc aviat i ja fer una gira més potent amb més repertoti. La cantant nascuda a Cuba ha dit també que no té intenció de cantar cap de les cançons de Fifth Harmony durant la gira.



Resultado de imagen de fifth harmony billboard
I parlant de Fifth Harmony, les noies han postposat la gira que havien de fer per Austràlia en unes setmanes, al·legant que tenen altres compromisos, cosa que és totalment absurda. És evident que és perquè volen iniciar les seves carreres en solitari, la qual cosa em sembla perfecte com ja he dit en moltes ocasions, però és una mica una falta de respecte per els fans que ja tenien les entrades i la il·lusió de veure-les.


També hem de parlar de la portada d'una altra revista en la què apareix Lana del Rey, que és la revista de moda California Style.

40223069872_682c9c84ae_b.jpg 40267409341_bc52b2215e_o.jpg

 25396980677_207f9a1d13_o.jpg 40223070382_11b37e01b5_o.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada