5 de febr. 2018

Llistes: Setmana 6 del 2018

Per segona setmana consecutiva, és a dir des del llançament del seu single doble, Drake es manté com el rei de les llistes.

Resultado de imagen de halsey g eazy billboardPoc a comentar de la llista del Regne Unit ja que les quatre primeres posicions, amb Drake a la primera posició, es mantenen immòbils. Breathe de Jax Jones aconsegueix una nova màxima posició al número 7, mentres que la col·laboració de G-Eazy i Halsey ho fa al 25 i The Weekend de SZA al 55. Perfect d'Ed Sheeran segueix amb la seva èpica caiguda, passant del número 7 al 18, cosa increïble si tenim en compte que fa tres setmanes estava liderant la llista.

Resultado de imagen de ed sheeran perfect billboard
Res a veure amb el què passa a la llista mundial de Mediatraffic, on la balada d'Ed Sheeran es manté una vuitena setmana al capdamunt. Perfect també va escalant posicions en la llista de les cançons que més unitats acumulen, i ja se situa al 304, però amb només que la setmana que ve repetís el número de còpies venudes podria pujar 50 posicions perfectament. Shape Of You, primer senzill del mateix disc del cantautor, ocupa la segona posició.

Com possiblement ja sabreu la llista mundial va una mica més endarrerida que les de la majoria de països (Seguint la nostra nomenclatura, seria la de la setmana cinc del 2018), i per això tenim la entrada de God's Plan de Drake al número 2.

Resultado de imagen de justin timberlake man of the woods billboardPel que fa a la llista dels Estats Units, no és cap sorpresa que God's Plan es manté una segona setmana al número 1, pel que ja no es pot dir que només va ser número 1 per l'expectació genereada pel seu llançament, encara que passa de ser la primera a la quarta cançó més venuda de la setmana als Estats Units. Pocs canvis en la resta del Top 10, més enllà que Finesse de Bruno Mars i Cardi B recupera la seva màxima posició (3) després de la promoció rebuda als Grammys (Número 1 a la llista R&B) i que el nou senzill de Justin Timberlake amb Chris Stapleton Say Soemthing entra al número 9, sent la cançó més venuda de la setmana.



Drake també és número 1 a Canadà i Austràlia, i puja tretze posicions fins entrar al top 5 a Alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada