26 de febr. 2018

Llistes Setmana 9

Resultado de imagen de drake billboard 2018
Una nova setmana toca comentar els moviments que fan a les llistes d'èxits les cançons més recents de Drake, Rita Ora, Dua Lipa i Ed Sheeran, entre altres.


Malgrat que només van tenir lloc poc més de 24 hores abans que es tanqués el termini per la llista d'aquesta setmana, Dua Lipa ja s'ha vist molt beneficiada de l'efecte de la gala. No pot haver una altra explicació pel fet que el seu àlbum debut, que porta el seu nom, ha aconseguit una nova màxima posició a la llista d'àlbums britànica al número 3. Malgrat ser un gran èxit, és habitual que els discos debut no aconsegueixin una màxima posició no tal alta com un disc amb la mateix repercussió d'un artista més consolidat.
També aconsegueix màxima posició el seu actual senzill des del disc, IDGAF, també en la tercera posició de la llista de singles. Les dos primeres posicions es mantenen immòbils: God's Plan de Drake al número 1 i These Days de Rudimental, Jess Glyne i Macklemore al número 2.



El nou senzill de Marshmello, Friends, en el què col·labora Anne Marie (9) i Never Be The Same de Camila Cabello hi torna (10), després d'haver assolit el número 7 la setmana del llançament del seu disc.
Molt important la relliscada que pateix River d'Eminem i Ed Sheeran, que cau del número 7 al 23.
La resta de cançons del cantautor en llista les trobem a la 24 (Perfect), 41 (Shape Of You), 81 (Supermarket Flowers, la cançó que va cantar als BRIT Awards). En unes altres circumstàncies potser n'hauria alguna més, però recordeu que només poden haver tres cançons d'un artista en la llista d'una setmana.
La més recent proposta de Calvin Harris Nuh Ready Nuh Ready cau moderadament en la seva setmana del 48 al 54.



No tenim tant a comentar del Hot 100, on tenim les primeres posicions immòbils amb Ed Sheeran, Camila Cabello, Bruno Mars amb cardi B i Drake ocupant-les. God's Plan ha batut el record com la cançó que més vegades ha estat reproduida mitjançant les plataformes de Streaming als Estats Units en una setmana, superant els 100 milions.
La nova proposta de Zedd The Middle s'apropa ja perillosament al top 10; aquesta setmana suma quatre posicions fins situar-se al número 13.

Per últim, voldria comentar la llista alemanya on For You de Liam Payne i Rita Ora ocupa la primera posició, pujant des de la quarta. És el primer número 1 en aquest mercat per tots dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada