14 de febr. 2018

Novetats Setmana 7.1

Resultado de imagen de kygo 2017 billboard.comDurant la primera meitat de la setmana ja han arribat nous senzills de Tinashe i Krewella, un àlbum de remescles del projecte més recent de Kygo i el primer llançament original de Normani Kordei sense les seves companyes de Fifth Harmony.




Després de deixar-nos bocabadats la setmana passada amb el llançament del senzill No Drama, Tinashe ens dóna un altre avançament del seu proper disc, que és la col·laboració amb Future Faded Love. En aquesta ocasió segueix apostant per sons molt urbans, però des d'una perspectiva totalment diferent: si No Drama era una frenètica cançó trap, Faded Love és un midtempo amb molts elementes electrònics. Em quedo amb No Drama.



Krewella segueixen llançant cançons mediocres, lluny del seu millor nivell del 2013. La més nova es diu Alibi. No és que estigui malament, tant com que, simplement no té res prou interessant com per dir que està bé. No vull que sembli que faig crítica destructiva, però en un punt van ser un dels meus artistes preferits i ara dubto que em molesti a sentir les seves noves cançons més d'una vegada.



Khalid i Normani col·laboren en Love Lies, una de les cançons per la banda sonora de la pel·lícula Love, Simon.  És la primera cançó original d'ella fora de Fifth Harmony, encara que ja havia fet algunes versions. De les diverses novetats del que portem de setmana, aquesta és la què més m'ha agradat i amb diferència.



En ocasió de que avui és Sant Valentí, Kygo ha compartit avui l'àlbum de remescles de Kids In Love amb remescles de les cançons del seu més recent disc, així com un parell de versions acústiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada