9 de febr. 2018

Novetats setmana 6 2018


Aquesta setmana tenim novetats de Calvin Harris, Martin Garrix/AREA21 i Vargas & Lagola.
 


Calvin Harris ha deixat definitivament enrere la era Funk Wav Bounces i comença una nova etapa amb Nuh Ready Nuh Ready, un nou senzill on combina dancehall amb alguns sons Deep House, però quedant-se el so jamaicà l'absolut protagonisme. Malgrat que no és l'estil que jo volia de Calvin Harris i que tampoc no passarà a ser una de les meves preferides de la meva discografia, he de dir que no m'ha desagradat. L'escocès ja va treballar amb el canadenc en una de les cançons del seu recent disc, però diu que es va quedar amb les ganes d'exprimir més el potencial de la seva col·laboració.



Un parell de mesos després dl seu gran tema Glad You Came, Area 21 tornen amb una nova proposta anomenada Happy, que segueix molt en la línia del seu anterior llançament, i ja no només és que no sorpren sinó que francament trobo que el resultat és força mediocre.



Vargas & Lagola, el duo format pels músics suecs Vincent Pontare i Salem Al Fakir, tenen nova cançó, anomenada Roads, que segueix en la línia del que ens tenen acostumats, que és un pop acústic directe i molt fàcil d'escoltar però sense que soni simple. Aquests dos músics han col·laborat amb Axwell i Ingrosso a Sun Is Shining i More Than You Know, i amb Avicii en un gran nombre d'ocasions, tant en la composició de cançons com Without You, The Days o Waiting For Love, com vocalment a Friend Of Mine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada