7 de febr. 2018

Notícies setmana 6.1 2018

Novament he decidit escriure un recull de notícies a mitja setmana, on comentarem les últimes novetats en relació amb Drake, Katy Perry, Calvin Harris i Lana del Rey.


Drake ha filmat el videoclip de God's Plan en un institut de Miami, segons els rumors, cosa que em sorpren gratament ja que el canadenc no n'ha fet practicament pels senzills dels seus anteriors dos discos, i pensava que ho hauria deixat estar definitivament. Recordo que grans èxits seus com Passionfruit, One Dance, Too Good, Fake Love o Controlla no han tingut acompanyament visual, malgrat situar-se tots ells entre les primeres posicions de les llistes més destacades.



Calvin Harris va anunciar fa uns dies el llançament del senzill Nuh Ready, que compta amb la participació vocal del raper canadenc PartyNextDoor.

El DJ/productor ha anunciat que vol deixar enrere el so de Funk WAV Bounces, per tant veurem quina direcció pren amb aquest nou senzill, però no em fa a mi l'impressió que torni a l'EDM.




Katy Perry ha filmat el concert que va oferir ahir a Vancouver. Es desconeix amb quina finalitat, però suposem que per editar-lo com a DVD un cop finalitzada la gira, com ja va fer amb el Prismatic World Tour. A més la intèrpret de Bon Appetit apareix a la portada del nou número de l'edició americana de Glamour. En teniu la portada i les fotografies a continuació.



Per últim comentar també la portada d'una altra revista, la de Lana del Rey pel primer numero de l'edició dels Estats Units de L'Oficiel, una revista de moda que ja tenia edicions en diversos països entre els quals Espanya.

  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada