21 de febr. 2018

Notícies setmana 8.1

Avui tenim notícies relacionades amb Lauv, Katy Perry, Camila Cabello i Dua Lipa.
Camila Cabello va ser el programa Dancing On Ice per presentar el seu actual senzill Never Be The Same. En unes hores la cantant serà a la gala dels BRIT Awards actuant, possiblement amb la mateixa cançó.



Malgrat fer ja mesos que està disponible, I Like Me Better de Lauv ha entrat aquesta setmana a la llista de senzills dels Estats Units a la posició 96. És la primera setmana que el cantautor passa en la llsta de referència del planeta.



Ja fa algunes setmanes que se sap que Katy Perry ha començat a treballar en el seu cinquè disc, que possiblement arribaria a finals d'aquest any o el 2019. Se sap des de fa uns dies que l'autora de California Gurls ha estat a l'estudi ja amb el productor Ian Kirkpatrick, qui ha treballat amb artistes com Britney Spears, Jason Derulo, Justin Bieber i sobretot ha produit i co-composat l'èxit de Dua Lipa New Rules. Ara sabem que també ha estat treballant amb el compositor i productor britànic Steve Mac, co-compositor de cançons com Shape Of You d'Ed Sheeran, Your Song de Rita Ora, What About Us de P!nk i Rockabye i Symphony dels Clean Bandit. En conclusió, que Katy Perry està treballant amb alguns rels responsables dels més gran èxits pop dels darrers mesos per veure si pot recuperar la corona de reina de les llistes que ha perdut amb Witness.
Esperem que com a mínim el seu proper projecte sigui de major qualitat, però aquí s'ha vist clarament que quan ha dit que en aquesta era l'hi eren igual les posicions a les llistes no era veritat (Si és que algú s'ho havia cregut). 

Per últim comentar que Zara Larsson, Alma, Mo i Charli XCX fan les segones veus en la versió acústica de l'actual senzill de Dua Lipa IDGAF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada