18 de febr. 2018

Notícies setmana 7.2

Acabem la setmana amb nova informació sobre els plans de Futur d'Ed Sheeran, Charlie Puth Normani i Meghan Trainor.





Ed Sheeran ha confirmat que ja ha començat a preparar el seu quart àlbum d'estudi. El cantautor ha dit que no té intenció de seguir en la línea més comercial de Shape Of You i en general del disc Divide, i se centrarà en fer exactament allò que ell vol, sense preocupacions comercials. Sigui com sigui segur que el primer senzill és un èxit ja que els artistes que passen per un cicle tan exitós com el de Divide, sempre comencen el següent amb un enorme èxit (Adele amb Hello després de 21/Lady Gaga amb Born This Way després de The Fame Monster/ Rihanna amb We Found Love després de Loud/ Katy Perry amb Roar després de Teenage Dream) independentment de com els hi vagi a la resta de senzills del projecte.

Com a molt aviat sortirà l'any que ve, ja que Ed Sheeran té dates per la "segona volta" de la gira de Divide entre Març i Novembre.


Normani Kordei (una altra de les ex-membres de Fifth Harmony ha parlat per primera vegada de manera explícita del seu primer disc en solitari en una entrevista a V Magazine. Ha dit que ja està fet fins al 30% i que el signarà només com a Normani perquè . També ha dit que està preparant "una tona" de col·laboracions. 
Personalment tinc bastantes ganes de sentir els seus projectes futurs en solitari, encara que no tantes com dels de Lauren Jauregui.
Per si us l'heu perdut aquesta setmana ha llançat el primer senzill  i videoclip fora de Fifth Harmony: un duet amb Khalid per la banda sonora de Love, Simon anomenat Love Lies.


El proper avançament de Charlie Puth des de Voicenotes serà la cançó Patient. Encara no se sap quan es posarà a la venda però serà ja el quart avançament del segon disc de l'autor de Marvin Gaye i Attention, previst pel maig.

Per últim només ens queda parlar del tercer treball discogràfic de Meghan Trainor, que en paraules de la cantant ja està completament acabat. Si els rumors són certs, el primer senzill arribaria el 2 de Març. De moment encara no hi ha hagut cap anunci formal ni del senzill ni del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada