28 d’ag. 2017

VMAs

Fifth Harmony i Gucci Mane
Kendrick Lamar va obrir la gala amb un medley de dos cançons, concretament el seu número 1 i nominat a vídeo de l'any Humble i DNA.
El primer premi de la nit va ser el de millor videoclip pop, que van guanyar les Fifth Harmony per la seva col·laboració amb Gucci Mane Down. És el tercer VMA que guanyen elles. A continuació, Julia Michaels va pujar a l'escenari per interpretar el seu èxit Issues (Que van tallar per fer publicitat).

Taylor Swift acaba d'estrenar el videoclip de Look What You Made Me Do, el senzill de presentació del sisè àlbum. El cert és que visualment és més interessant que la cançó en si, a més de ser la il·lustració perfecta del primer single de Reputation, amb una escena on xafa els seus jo del passat, on reconeixereu vestuaris dels vídeos de Shake It Off i You Belong With Me. A continuació Shawn Mendes va pujar a l'escenari per presentar el seu actual senzill There's Nothing Holding Me Back.
Fotograma del videoclip de TS

Lorde és la següent en actuar, amb Homemade Dynamite. Per algun motiu la cantautora neozelandesa no va cantar, simplement es va moure sobre l'escenari mentres una nova versió d'aquesta cançó sonava. A continuació es va entregar el premi de millor vídeo EDM, que el va pujar a recollir Alessia Cara per la seva col·laboració amb Zedd. El cert és que el vídeo d'aquesta cançó és excel·lent i realment m'alegro tant per l'alemany com per la canadenca; però m'hagués agradat més que hagués guanyat It Ain't Me de Kygo, i que ell hagués guanyat un VMA.

Lorde
La següent actuació de la nit va ser la de les Fifth Harmony, que van presentar un medley de cançons del seu recent àlbum, començant per Angel i seguint per Down, acompanyades del raper Gucci Mane. Les noies de Fifth Harmony van oferir tot el que es pot demanar d'una actuació pop: cançons interessants, vestuaris acceptables, un nivell vocal decent i coreografia. De moment la millor actuació de la nit. Tot seguit, es va entregar el premi a la millor col·laboració que va guanyar I Don't Wanna Feel Forever, interpretada per Zayn i Taylor Swift. Com que cap dels dos ha pogut assistir a la gala, han pujat a recollir-lo el productor Jack Antonoff i el cantautor Sam Dew; que juntament amb Taylor Swift són els autors de la cançó. És el primer VMA per l'ex-membre de One Direction i el setè per la autora de Blank Space.
P!nk acceptant el premi
Després, Jared Leto va pujar i va presentar l'homenatge que se l'hi va fer al vocalista de Linkin' Park Chester Benningtor, qui es va suïcidar el passat 20 de Juliol. Una cosa que segur que portarà molta polèmica és que MTV va decidir tallar l'homenatge per passar a publicitat.


A continuació Miley Cyrus va pujar a l'escenari per interpretar Younger Now. A continuació es va entregar el premi a millor Vídeo Hip-Hop, que a guanyar Humble de Kendrick Lamar, cosa que no va ser en absolut una sorpresa. Encara no s'ha entregat el premi, però jo auguro ja que guanyarà vídeo de l'any també.
Logic
La següent actuació va ser Demi Lovato presentant Sorry Not Sorry, que éva ser filmada a Las Vegas i emesa, ja que la cantant no va poder assistir a la gala.

Després, P!nk va interpretar l'habitual medley dels guanyadors del Vanguard Awards, amb els seus èxits Raise Your Glass, So What, Try, Fuckin' Perfect, Just Give Me a Reason; per acabar amb el seu actual senzill What About Us. La veritat és que P!nk és una artista que mai m'ha interessat massa, però ha estat una gran actuació. Després del medley, ha rebut el premi que porta el nom de Michael Jackson de mans d'Ellen DeGeneres. La següent actuació va ser la de Kyle, qui va presentar el seu -de moment- únic èxit iSpy, i que novament va ser tallada.


Khalid
El següent premi ha estat el d'artista de l'any, que va anar a mans d'Ed Sheeran. A continuació Alessia Cara ha pujat a l'escenari per interpretar Scars To Your Beautiful. La candenca ha tornat a pujar a l'escenari després, ja que el raper Logic ha estat interpretant el seu actual senzill 1-800-273-8255 on hi col·laboren ella i Khalid. A més, ell ha guanyat el premi a millor artista nou just a continuació, uns instants abans que 30 seconds to Mars actuessin amb Travis Scott.
DNCE col·laboren amb Rod Stewart per interpretar una nova versió de la seva cançó Do You Think I'm Sexy.

Tal i com jo havia previst Kendrick Lamar guanya el premi a vídeo de l'any per Humble. I per tancar la gala, Katy Perry i Nicki Minaj presenten Swish Swish juntes per primera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada