12 d’ag. 2017

Feels aconsegueix el #1 al Regne Unit


Tenim bastantes coses a comentar de la llista del Regne Unit, sobretot que l'actual senzill de Calvin Harris en col·laboració amb Katy Perry, Big Sean i Pharrell ha aconseguit destronar Despacito i es queda amb la primera posició.
Feels és el vuitè número 1 en aquest mercat pel DJ i productor escocès, el cinquè per Katy Perry, el quart per Pharrell i el primer per Big Sean. El top 3 el completen Unforgettable de French Montana que puja i Wild Thoughts de DJ Khaled, Rihanna i Bryson Tiller que baixa.



Després d'onze setmanes no consecutives al número 1, tenim que baixar a la quarta posició per trobar la cançó de Luis Fonsi i Daddy Yankee. El cert és que em costa entendre com una cançó que ha estat tant temps imbatible pot caure tres posicions de cop; però tampoc és que sigui el primer cop que passa una cosa així.

Per últim voldria destacar que Súbeme la Radio d'Enrique Iglesias ha entrat al top 10, gràcies al remix spanglish en col·laboració amb Sean Paul que es va publicar a finals del mes passat (I que jo no sabia que existia fins que l'he vist aquí).

Molt més per sota a la llista Versace On The Floor aconsegueix una nova màxima posició al número 59.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada