29 d’ag. 2017

Hot 100: Shape Of You trenca un rècord i Despacito n'iguala un altre.

Shape Of You (Official Single Cover) by Ed Sheeran.pngAquesta setmana, Shape Of You passa la seva setmana número 33 entre les deu primeres posicions del Hot 100 de Billboard, pel que es converteix en la cançó que més temps hi ha passat en aquesta llista. A mi em resulta literalment que a 18-25 d'Agost encara hi hagi prou gent escoltant la cançó a Spotify, mirant el videoclip i comprant-la com per seguir estant aquí. Però el mateix es podria dir d'altres cançons de Bruno Mars que també es troben encara al Top 10 i ser molt del Febrer.
Despacito per la seva part acumula una setzena setmana consecutiva al número 1, pel que iguala One Sweet Day de Mariah Carey com el número 1 més llarg de la història.

És impossible que trenqui el rècord, ja que és extremadament obvi que Taylor Swift aconseguirà el número 1 la setmana que ve.



I com ja haurem vist, tenim una nova entrada al top 10: Rake It Up de Yo Gotti, el productor Mike Will Made it i Nicki Minaj; que promet ser la cançó rap més destacada en els propers mesos (O si no una d'elles). És el primer top 10 a Billboard pel raper i el catorzè per ella.
La cançó opino que està molt bé, el vídeo no. Igualment us el deixo per si no coneixeu la cançó.



I Versace On The Floor, un cop passat l'efecte de la primera setmana del vídeo, cau  nou posicions -que ja no recuperarà- fins al número 42.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada