22 d’ag. 2017

Axwell i Ingrosso FINALMENT treuran un àlbum

Recordeu fa (Si no em falla la memòria) un parell d'anys, quan Axwell i Ingrosso van decidir que en lloc de publicar un àlbum com estem acostumats s'havien decantat per anant llançant les cançons una a una i després ja recopilar-les totes? Doncs per increïble que sembli no era una excusa per explicar els inacabables retards del mencionat projecte i aquest àlbum ja és una realitat.
Aquest vinil (perquè el CD només està disponible a Japó, per ara com a mínim) inclourà 2LPs i un total de 14 pistes: les 4 de l'EP More Than You Know, la resta de senzills i una cançó de cada un dels dos en solitari: Barricade per part d'Axwell i Dark River per part de Sebastian Ingrosso.
És obvi que això té molts punts criticables, però jo trobo que és una cosa positiva, en especial per part meva ja que m'acabo de reenganxar a la música d'aquests suecs amb More Than You Know i des de la publicació d'aquesta cançó he estat recuperant totes les seves referències anteriors, entre les que hi ha cançons com On My Way o Sun Is Shining.


Link de reserva, tracklist, etc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada