9 d’ag. 2017

Notícies 9/8

Novament, a continuació us deixo un recull de notícies de la setmana passada en relació amb Lana del Rey, Lady Gaga, Fifth Harmony, Luis Fonsi, Lorde, Ed Sheeran i The Weeknd.


Comencem parlant de Lana del Rey, qui s'ha quedat sense el número 1 de la llista mundial de Mediatraffic amb el seu recent disc Lust For Life, i s'ha hagut de conformar amb la tercera posició, per darrera de dos discos d'artistes orientals: el número 1 es per Exo des de Corea, i la segona posició de la queda la japonesa Keyakizaka 46.

Seguim parlant de l'autora de Lust For Life i Summer Bummer, ja que ha confirmat que està preparant vídeoclip per White Mustang. A mi personalment ni m'alegra ni em disgusta aquesta decisió tant com em sorprèn que de moment sembla que no n'hi haurà per Coachella (Woodstock In My Mind), Summer Bummer o Groupie Love.

El videoclip de Despacito no només s'ha convertit en el vídeo més vist en la història d'Internet aquesta setmana, sinó que també ha estat el primer en acumular un total de més de 3 milers de milions de visites. No podem fer una altra cosa que felicitar a Luis Fonsi i Daddy Yankee pel seu exitàs que acumula ja 13 setmanes encapçalant el Hot 100 de Billboard i 11 encapçalant la llista del Renge Unit.

I seguim parlant de la llista d'aquest pais, ja que Applause ha obtingut el certificat d'or al Regne Unit. Comptant aquest certificat, el senzill de presentació d'ARTPOP supera els 5 milions de còpies venudes. Però no és la única certificació que Lady Gaga ha obtingut aquesta setmana: Million Reasons ha obtingut el disc de paltí australià, que només fa unes setmanes rebia The Cure.

A mi m'acaba de resultar fiable del tot, però diverses publicacions, entre les què hi ha Skynews i Pagesix han informat aquesta setmana que Lady Gaga té un documental a punt per set estrenat al mes de Setembre, concretament el divendres dia 22 -el dia del seu segon concert a Barcelona- al canal HBO.


Les Fifth Harmony han anunciat la portada i el tracklist del seu proper disc, que surt el proper 25 d'Agost.

 

Per acabar, dir que s'han confirmat les actuacions de Lorde, The Weeknd i Ed Sheeran a la gala dels VMAs, que se sumen a la ja confirmada de Katy Perry.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada