17 d’ag. 2017

Hot 100 14/8

Un dilluns més s'actualitza la llista oficial de senzills de Billboard, i aquesta setmana tenim diverses coses a comentar.

El top 3 queda idèntic a la setmana passada, amb Despacito, Wild Thoughts I Unforgettable. La cançó de Luis Fonsi i Daddy Yankee acumula una catorzena setmana al número 1, pel que iguala a Uptown Funk de Mark Ronson com la cançó que més setmanes ha encapçalat el Hot 100 aquesta dècada.
Si seguim baixant, Charlie Puth situa el seu senzill Attention al número 5, convertint-se en el senzill d'aquest cantant com a artista principal que ha assolit una posició més alta. En total és el seu segon Top 5.
Caiguda important de That's What I Like de Bruno Mars. El segon senzill de 24k Magic cau tres posicions fins al número 7, i surt del top 5 després de passar-hi 24 setmanes consecutives. Bé, ja l'hi tocava.
Però l'actual senzill de Bruno Mars, Versace On The Floor segueix pujant una setmana més, i ara se situa al número 43.

Al número 8, Bodak Yellow de la rapera Cardi B entra per primera vegada al top 10.

Per últim, aquesta setmana Drake no té cap cançó dins el Hot 100, pel que s'ha acabat la seva ratxa de més de 400 setmanes en les que tenia com a mínim una cançó entre les 100 més rellevants als Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada