1 d’ag. 2017

Avui comença el Joanne World Tour


Només falten unes hores per que Lady Gaga i el seu equip comencin amb el primer espectacle de la gira Joanne World Tour, que té lloc a Vancouver (Canadà). Com segurament ja sabreu, la novaiorquesa portarà l'espectacle a Barcelona el mes que ve.

El cert és que no tenim tota la informació que Lady Gaga podria haver desvelat, com el disseny de l'escenari o el fet que a hores d'ara no se sap si hi haurà teloner o no. Sigui com sigui, a continuació us deixo les últimes notícies en relació amb la gira.


Una cosa que és totalment evident si fem un cop d'ull a les últimes imatges de Lady Gaga, tant les divulgades per ella mateixa com les que no; és que ha canviat el ros al que ens té acostumats i ara porta la meitat del cabell de color blau i l'altra de color taronja. No se sap si és una perruca o si realment s'ha tenyit, però el que crec que està clar és que serà el look que lluïra en -com a mínim- part de l'espectacle.


El concert està previst que comenci a les 20:30 de Vancouver que són les 5:30 aquí, pel que demà ja tindrem tota la informació: cançons que canta (Com a mínim en un principi, que ja sabreu que al llarg de l'ArtRave van anar canviant), vestuaris, escenari, si hi ha TourBook o no...
Jo realment no tinc intenció de veure massa spoilers ja que em vull sorprendre quan vegi el concert en persona, però d'altra banda tinc molta curiositat per saber la forma de l'escenari i les cançons que cantarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada