29 d’ag. 2017

Rumor: Martin Garrix ha col·laborat amb Axwell i Ingrosso?

Resultat d'imatges de martin garrix billboardMartin Garrix va ser l'encarregat de tancar el festival anglès Creamfields, que ha tingut lloc aquest cap de setmana aprop de Liverpool; i durant el seu set va punxar per primera vegada una nova producció que s'especula que és una col·laboració amb Axwell i Sebastian Ingrosso.

Si voleu la meva opinió en primer lloc, no veig cap evidència de que sigui una col·laboració amb algú i no una producció de Garrix en solitari. En cas que fos una col·laboració amb algú -i, atenció, no dic que sigui impossible- els sons no em recorden a la música que han estat fent Axwell i Ingrosso.
Per altra banda, l'holandès i els suecs deuen haver coïncidit en desenes de festivals aquesta temporada d'estiu (Per començar, al Barcelona Beach Festival al Juliol), pel que suposo que haurien tingut temps de produir una cançó junts.

Sigui com sigui, prefereixo centrar-me en que sona molt més interessant que la majoria de produccions que Garrix ha llançat en l'últim any.



Parlant de col·laboracions futures de Martin Garrix, aquí podeu llegir tota la informació sobre la cançó que va estrenar amb David Guetta (Aquesta sí que confirmada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada