22 d’ag. 2017

Moviments a les llistes de Billboard aquesta setmana.

Cardi B - Bodak Yellow.jpgBodak Yellow està imparable a la llista dels Estats Units, i aquesta setmana se situa al número 3, en un top 10 molt estàtic. A més, també hem de comentar un assoliment molt especial d'un dels discos de Lady Gaga.
Però primer parlem de la llista de senzills: Si ja era una sorpresa que el senzill de Cardi B arribés entre les primeres posicions, encara ho és més que sigui la primera cançó d'una dona en arribar al top 3 de Billboard aquest any. Million Reasons de Lady Gaga i Chained To The Rhythm de Katy Perry van ser número 4.
A continuació us deixo el senzill Bodak Yellow per si encara no l'heu escoltat, i que actualment és la cançó més escoltada a Soundcloud.



Despacito acumula una quinzena setmana al número 1. Ja és el número 1 més llarg d'aquesta dècada (superant a Uptown Funk) I el segon més llarg de la història, amb només una setmana menys que One Sweet Day de Mariah Carey.

Feels de Calvin Harris suma una posició fins assolir una nova màxima posició: el número 20 (sent en conseqüència la primera que arriba al top 20, evidentment). També aconsegueix una nova màxima posició l'actual senzill de Bruno Mars Versace On The Floor: en la setmana de la estrena del videoclip suma deu llocs fins arribar al 33.




Gaga's face wearing black glasses, whose right side is covered by blue crystals. On the bottom of the left side of the glasses, the word "The Fame" is inscribed in white.
Passem ara a parlar de la llista d'àlbums Billboard 200, on The Fame, l'àlbum debut de Lady Gaga hi passa la seva setmana 200. Aquesta setmana se situa a la posició 169, un fet increïble si tenim en compte que és un disc que va ser publicat fa més de 9 anys. Al número 163 hi trobem Joanne. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada