30 d’ag. 2017

Lady Gaga ja treballa en LG6 + altres notícies breus

lady-gaga-tudor-2.jpg
Lady Gaga ha confirmat avui mateix en una entrevista al portal Entertainment Weekly que ja està treballant en el seu proper disc, que serà el seu sisè treball discogràfic en solitari.
Abans que us emocioneu "Lady Gaga comença a preparar el seu proper àlbum amb DJWS" notícia del 18 de Gener del 2014. Joanne va sortir el 21 d'Octubre del 2016. Per no parlar que des d'aleshores no ha publicat res nou amb aquest productor.
I parlant de música que Lady Gaga ha fet amb DJ White Shadow i que no ha vist la llum, ell ha confirmat que punxarà una part de la cançó no publicada Tea el dia 1 de Setembre quan faci de teloner al concert del Joanne World Tour a Boston.
Per últim dir-vos un parell de coses més: Lady Gaga és la imatge de la nova campanya de la marca de rellotges suïssos Tudor, que serà il·lustrada amb la increïble fotografia que teniu al començament de la notícia. I també que oficialment demà arribarà als quioscos americans el nou número de la revista V Magazine amb la novaiorquesa a la portada, pel que en podrem veure totes les fotos en alta qualitat i conéixer tots els detalls de la entrevista.
També la podeu encarregar a la web d'aquesta revista, però no crec que us hi vulgueu deixar 40 euros...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada