21 d’ag. 2017

Notícies 21/8

 Avui us porto un nou recull de notícies recents relacionades amb Katy Perry, Fergie, Miley Cyrus, Taylor SWift i Lady Gaga.

Katy Perry postposa l'inici de la seva gira Witness The Tour, al·legant problemes amb l'escenari; però tots els mitjans pràcticament donen per fet que es deu a la poca demanda. Podeu veure les noves dates aquí, i tampoc n'hi ha per tant: la gira només comença 12 dies més tard, segons he llegit. Però no tot són males notícies: la californiana ha donat una avançament del videoclip del seu actual senzill Swish Swish, que és una col·laboració amb Nicki Minaj i s'estrenarà aquesta mateixa setmana.

Fergie finalment publicarà el seu segon àlbum en solitari Double Dutchess, després de patir infinitat de retrassos i quan tots el donàvem per perdut. El disc és podrà reservar a partir de divendres  d'aquesta setmana i suposo que aleshores serà quan s'anunciï la data en la què veurà la llum de manera oficial.
Inclourà els tres senzills que ja coneixíem: L.A. Love, Life Goes On I M.I.L.F Money, així com col·laboracions que ja s'havien anunciat amb Nicki Minaj i Rick Ross.
1. Hungry (feat. Rick Ross)
2. Like It Ain't Nuttin'
3. You Already Know (feat. Nicki Minaj)
4. Just Like You
5. A Little Work
6. Life Goes On
7. M.I.L.F. $
8. Save It Til Morning
9. Enchanté (Carine) (feat. Axl Jack)
10. Tension
11. L.A. Love (La La) (feat. YG)
12. Love Is Blind
13. Love Is Pain

Sincerament, tampoc és que em mori de ganes pel disc però suposo que per donar-l'hi una oportunitat tampoc es perd res.
Lana del Rey ha confirmat que per primera vegada en la seva carrera prepara una gira mundial de presentació del seu recent disc Lust For Life. A hores d'ara no en tenim més detalls, però podeu estar segurs que si anuncia concert aquí, us n'informarem. Font
Miley Cyrus ha anunciat els detalls del seu nou disc Younger Now, que sortirà el proper 29 de Setembre. El disc inclourà 11 cançons, entre les que hi ha l'èxit Malibu:
  1. Younger Now
  2. Malibu
  3. Rainbowland (Col·laboració amb Dolly Parton)
  4. Week Without You
  5. Miss You So Much
  6. I would Die for You
  7. Thinkin'
  8. Bad Mood
  9. Love Someone
  10. She's not Him
  11. Inspired
En la parada de la gira Joanne World Tour del passat dissabte 19 a Omaha, Nebraska, Estats Units; Lady Gaga ha cantat per primera vegada en aquest espectacle la balada Yoü and I, la lletra de la qual menciona l'estat de Nebraska. Amb una mica de sort l'afegirà a la llista de cançons habituals. Vídeo aquí.

Per últim us comento que ja fa uns dies que es rumoreja que el senzill de presentació i l'anunci del nou àlbum de Taylor Swift són imminents. En podeu llegir tots els rumors aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada