2 d’ag. 2017

Informació del JWT

Ahir Lady Gaga va començar la seva gira Joanne World Tour a Vancouver, Canadà; i a continuació us en deixo la informació destacada. S'ha de tenir en compte que tot menys l'escenari (Vestuaris, llista de cançons, merchandising,...) pot haver canviat lleugerament quan porti l'espectacle a Barcelona el mes que ve.



Setlist

No he volgut saber l'ordre però si la llista de les cançons que canta, que bàsicament són les de la edició estàndard de Joanne excepte Sinner's Prayer i Hey Girl, bona part dels èxits dels primers discos (Applause, Bad Romance, Poker Face, Alejandro, Born This Way, etc), The Cure i -ningú sabrà per què- Schei𝛽e i Bloody Mary. Queden fora totes les cançons d'ARTPOP excepte Applause i Til It Happens To You. Però suposo que Lady Gaga anirà afegint cançons al llarg de la gira, com va fer a l'ArtRave.

Vestuaris i escenari

Hi ha un total de set canvis de vestuari, i l'escenari consta de fet de diversos escenaris independents que es connecten amb una passarel·la en moments puntuals.

 

Merchandising i Tourbook

Malhauradament, ara per ara no hi tourbook, però sempre és probable que surti més endavant en la gira. De fet, ja va passar això al Monster Ball per poder posar imatges del concert.

De moment aquests són els productes disponibles ara per ara, però és molt probable que se'n vagin afegint (Personalment, recordo que quan vaig mirar el merchandising de la primera data de l'Anti World Tour de Rihanna vaig pensar que no hi havia res aprofitable, i quan va venir aquí tots els productes eren nous i millors, així que veurem si passa el mateix). Una cosa que en principi suposo que es positiva és que tot són ítems nous i no els que ja estaven disponibles a la seva botiga web o a la col·lcció amb Urban Outfitters.
Abans que us espanteu pels preus, recordeu que els dòlars canadencs no valen el mateix que els dels estats units (Igualment no surt precisament barat).

 

DGMMT6PW0AQ2e3P.jpg

No em pregunteu per què porta banyes de rinoceront perquè jo em pregunto el mateix. Suposo que tindran relació amb algun interludi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada