25 d’ag. 2017

Lana del Rey presenta quatre remescles oficials per senzills de Lust For Life

Avui s'han estrenat quatre remescles dels dos últims senzills que Lana del Rey ha llançat des del seu cinquè disc Lust For Life: dos per l'actual single Summer Bummer i dos més per l'anterior, que és la cançó amb el mateix nom que el disc.
Per començar tenim la remescla que Bloodpop ha fet de Lust For Life, on porta aquesta col·laboració amb The Weeknd al tropical house/reggaeton amb molt bon gust. Realment la remescla d'aquest productor, que ha treballat en cançons com John Wayne de Lady Gaga o Sorry de Justin Bieber; és perfecta en el sentit en que porta Lust For Life a un gènere radicalment diferent de manera excel·lent. La única cosa criticable, és que sona molt com Sorry en alguns moments; però això tampoc és una cosa negativa del tot.
L'altra remesca d'aquesta cançó és la que ha fet el DJ de Niça The Avener, conegut pel seu èxit de fa un parell d'anys Fade Out Lines. Tot i que la mencionada cançó -que era la única que havia sentit- no m'agrada gens, aquesta remescla està feta amb molt bon gust, donant-li una essència R&B que encaixa perfectament amb la cançó

.

 Pel que fa a les de Summer Bummer, per un costat tenim el remix de Snakehips, que tot i que manté l'actual senzill del disc dins el trap, el porta a una vessant practicament oposada del gènere: si la original la trobem en la part més obscura, potent i enfocada al hip-hop, en aquest cas trobem sons més lluminosos, tranquils i electrònics. Està bé, però en alguns moments no acaba d'encaixar del tot bé a la veu, sota el meu punt de vista.
Per últim, tenim la remescla que Clams Casino han fet d'aquesta cançó, que aposta per sons minimalistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada