2 d’ag. 2017

Protagonistes del mes Juliol 2017

Tot i que el Juliol ha estat un mes molt tranquil, aquests són els artistes dels que més hem parlat.
Resultat d'imatges de kendrick lamar rihanna billboard
Rihanna + Kendrick Lamar

Rihanna:
Total de mesos: 13 Mesos consecutius: -

Kendrick:
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -

Comencem parlant de Rihanna i Kendrick Lamar, ja que la setmana passada es va estrenar el videoclip de Loyalty, la col·laboració entre aquests dos artistes que ja fa mesos que havíem pogut escoltar dins el disc DAMN de Kendrick Lamar.

Future + Nicki Minaj
Resultat d'imatges de future nicki billboard
Future:
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Nicki Minaj:
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -

A finals de mes, es va estrenar el nou senzill del raper Future You da Baddest, on hi col·labora Nicki Minaj. El mateix dia que la cançó, es va estrenar el vídeo.


Zedd
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de zedd billboard
Zedd ha publicat el segon senzill oficial del seu proper disc, que ja serà el tercer treball discogràfic de la seva carrera. Es tracta de Get Low, en col·laboració amb l'ex-membre de One Direction Liam Payne; una producció amb influència dancehall, que el propi Zedd ha confirmat que està inspirada per la música de Drake.

Resultat d'imatges de dillon francis billboardDillon Francis
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: 2

No hi ha cap dubte que la remescla que aquest DJ i productor americà va fer de l'últim èxit de Miley Cyrus Malibu és el millor llançament que ha tingut lloc en les últimes setmanes.

AlunaGeorge
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: 2


Aquest duo britànic ha estrenat dos noves cançons de cara a tenir nou material que presentar aquest estiu, ja que Aluna Francis està fent de telonera de la gira de Coldplay. Ells mateixos han confirmat que són dos cançons independents i que no formen part d'un proper disc, com a mínim en principi.

Avicii
Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Tot i que de moment, seguim sense informació concreta sobre el llançament del tercer àlbum d'Avicii o del seu primer senzill, al llarg del mes de Juliol el suec ha compartit un parell d'avançaments, que no només ens han donat un avançament del que arribarà en els propers mesos, sinó que són la confirmació definitiva que alguna cosa arribarà en les properes setmanes. Jo aposto per primer senzill aquest mateix mes d'Agost.

Lana del Rey


Total de mesos: 5 Mesos consecutius: -

La protagonista indiscutible del mes és Lana del Rey, qui el passat 21 de Juliol va editar el seu esperat cinquè treball discogràfic Lust For Life, que ja ha estat número 1 tant al Regne Unit com als Estats Units. A principis de mes va editar el single doble Summer Bummer/Groupie Love. Per últim comentar que ha estat portada de les revistes NME (Regne Unit), Les Inrockuptibles (França) i V Magazine (Estats Units).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada